... یاد من باشد

Thursday, August 03, 2006

دوست عزیز من

برای اینکه ساندویچ ژامبون خوشمزه باشه خیلی مهمه که اول گوجه بذاری بعد ژامبون و بعد خیارشور و کاهو یا اول کاهو بذاری بعد ژامبون و بعد گوجه و خیارشور، البته حالتهای دیگه رو هم در نظر بگیرید دیگه! اینا رو هم اتاقیم که دانشجوی فوق لیسانس فتونیکه می گه و در نهایت هم به این نتیجه می رسه که بلد نیست ساندویچ درست کنه! این دوست من به یک نکته اخلاقی هم خیلی معتقده، اینکه هروقت دماقش (بینیش) می خاره حتما یکی داره پشت سرش حرف میزنه!!؟

9 Comments:

  • At 3:47 PM, Anonymous Anonymous said…

    بهترین روشش اینه که اول ژامبون رو میندازی تو دهن بعد یه کم تون میندازی روش بعد هم خیلی با شهامت گوجه فرنگی و خیار شور رو با هم میندازی و روی همه ش یه قاشق سس...! این میشه یه ساندویچ خوشمزه...

     
  • At 4:32 PM, Blogger مهدی said…

    خوب شاید راست بگه!

     
  • At 5:08 PM, Anonymous Anonymous said…

    merc manam linkidamet faghat ye zahmat bekesh ya linkamo kamel benevis ya age mikhai kootah bashe benevis dingaliga!

     
  • At 7:13 PM, Anonymous Anonymous said…

    نتیجه میگیریم تو خوش مزاج و شمویی دوستت خرافاتیه

     
  • At 12:56 AM, Blogger Donya said…

    من تا حالا به این نکات مهم در امر درست کردن ساندویچ دقت نکرده بودم!! سس هم مهمه! نقش حیاتی داره

     
  • At 6:04 AM, Blogger Farid said…

    اینا مشکلات علمه.....ابن سینا شده دوستت

     
  • At 1:08 AM, Anonymous Anonymous said…

    باید به وجود این همه فرهیخته به خودمون ببالیم!

     
  • At 5:47 AM, Anonymous Anonymous said…

    خفه لطفا ! خفه [نیشخند]

     
  • At 6:50 PM, Anonymous Anonymous said…

    عاطفه عزیز عذر خواهی رسمی بنده رو برای اون کامنت که من نگذاشتم رو بپذیر...در وبلاگم رسمآ عذر خواهی کردم از همه دوستان...

     

Post a Comment

<< Home